Over ons

renovatie, onderhoud en nieuwbouw

Installatietechniek Semmekrot bestaat inmiddels ruim 70 jaar. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat werkzaam is in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame technieken. Binnen ons familiebedrijf werken momenteel 14 medewerkers. Daarnaast hebben wij gedurende het jaar verschillende stagiaires. Wij zijn een erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst.

Installatietechniek Semmekrot werkt onder andere voor de woningbouwvereniging Viverion, diverse MKB, particulieren en agrarische bedrijven waar wij garant staan voor een 24-uurs serviceverlening.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud of aanleg van uw verwarming, water- en gasinstallaties, luchtbehandeling, elektra, sanitair, dakwerk, zinkwerk, riolering en diverse duurzame installaties. Kortom wij zijn een allround installatiebedrijf dat u van A tot Z kan begeleiden tijdens uw verbouwing en/of nieuwbouw. Bij ons kiest u voor vertrouwen, deskundigheid en zekerheid.

sinds 1949

Installatietechniek Semmekrot bestaat sinds 1949. Het is destijds opgericht door de heer A.J. Braakhuis als een elektrotechnisch installatiebedrijf. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld tot een totaal- installateur voor de utiliteit, agrarische sector, veeteelt sector en de woningbouw. In 1985 is het bedrijf overgenomen door Johan Semmekrot en is het bedrijf verder gegaan onder de naam Installatietechniek Semmekrot BV.

Image
Image
Image