Over ons

Over ons

Installatietechniek Semmekrot bestaat inmiddels ruim 60 jaar. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat werkzaam is in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame technieken. Binnen ons familiebedrijf werken momenteel 14 medewerkers. Daarnaast hebben wij gedurende het jaar verschillende stagiaires. Wij zijn een erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst.

Installatietechniek Semmekrot werkt onder andere voor de woningbouwvereniging Viverion, diverse MKB, particulieren en veel agrarische bedrijven waar wij garant staan voor een 24-uurs serviceverlening.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud of aanleg van uw verwarming, water- en gasinstallaties, luchtbehandeling, elektra, sanitair, dakwerk, zinkwerk, riolering en diverse duurzame installaties. Kortom wij zijn een allround installatiebedrijf dat u van A tot Z kan begeleiden tijdens uw verbouwing. Bij ons kiest u voor vertrouwen, deskundigheid en zekerheid.

knop1

Zoeken

Like ons @Facebook

Over ons

Wij zijn een allround installatiebedrijf met 14 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische installaties, rioleringswerkzaamheden, gas, water, centrale verwarming en ventilatie.

Contact

Installatietechniek Semmekrot BV

Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde

T. +31 (0)547 333226
info@semmekrot.com

 

© 2016 Semmekrot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search