Nieuws

Geraakt door techniek, oog voor nieuwe ontwikkelingen en een positieve instelling? Dan maken we graag kennis met jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een allround installatiebedrijf en hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. Daarnaast hebben we oog voor innovaties en duurzame technieken. We zijn servicegericht en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Onze vestigingspek is Hengevelde.

Wat bieden wij?

• een uitdagende baan met veel zelfstandigheid
• afwisselend werk
• werkzaam in de regio
• leuke collegiale sfeer
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• marktcomfort salaris
• uitzicht op een vast contract

Wie zoeken wij?
We zoeken een teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken. Je bent een service- en oplossingsgericht persoon met een positieve instelling. Je hebt ruime ervaring binnen het vakgebied en minimaal een opleiding installatietechniek niveau 3 en/of een elektrotechniek niveau 3. Verder beschik je over een rijbewijs B.
VCA en rijbewijs BE zijn een pré.

Spreekt je dit aan?
Stuur dan je CV met je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ModuLine Easy - slimme thermostaat

Zelflerend en op afstand te bedienen (beide functies komen later beschikbaar) via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie (deze functie komt later beschikbaar). Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

In April 2014 komt een adapter beschikbaar waarmee Easy heel eenvoudig is te combineren is met alle andere merken cv-ketels

Maak kennis met Nefit Easy!
Beschikbaarheid apps, functies en accessoires
Overzicht ondersteunde cv-toestellen (PDF 0,21 MB)
Randvoorwaarden (minimale systeemvereisten) (PDF 0,21 MB)

knop1

Zoeken

Like ons @Facebook

Over ons

Wij zijn een allround installatiebedrijf met 14 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische installaties, rioleringswerkzaamheden, gas, water, centrale verwarming en ventilatie.

Contact

Installatietechniek Semmekrot BV

Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde

T. +31 (0)547 333226
info@semmekrot.com

 

© 2016 Semmekrot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search