Duurzaam

Duurzaam

Fossiele brandstoffen raken op. Het is daarom van belang te investeren in duurzame energie afkomstig van de zon, wind, aardwarmte of biomassa. U kunt uw steentje bijdragen door te kiezen voor zonnepanelen, een zonneboilersysteem of een warmtepomp. Wij geven u graag voorlichting over de verschillende mogelijkheden. En u bespaart direct op uw energierekening!

Warmtepomp

Alle soorten warmtepompen nemen bij lage temperatuur warmte op die bij hoge temperatuur weer wordt afgegeven. Warmtepompen kunnen dus gebruikt worden voor het verwarmen en koelen van ruimten. Naast de energiebesparing is een warmtepomp ook comfortverhogend. Als u hierop klikt ziet u een animatie van de werking van een warmtepomp. Wij lichten u graag voor over de verschillende mogelijkheden. http://www.dhpa-online.nl/werkingsprincipe/
Zonneboilers

Met een zonneboilersysteem zet u op een duurzame wijze zonnewarmte in voor warm tapwater en/ of ruimteverwarming. U kunt kiezen voor verschillende montagesystemen: in het dak, op het dak of voor een plat dak. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bevatten zonnecellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Deze toepassing wordt ook wel PV genoemd. Met zonnepanelen heeft u dus een eigen energiecentrale waarmee u volledig of gedeeltelijk in uw elektriciteitsbehoefte kunt voorzien.

Een eventueel overschot aan energie levert u terug aan uw energieleverancier en dat overschot wordt verrekend met uw verbruik.

Wij zijn partner van Solarwatt. Dit bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen met een hoger rendement t.o.v. vele andere leveranciers. Dit doordat zij anti-reflectieglas hebben ontwikkeld dat meer licht door laat. Daarnaast worden alle panelen uitgebreid getest en geeft Solarwatt 30 jaar rendementgarantie. Kortom echte Duitse degelijkheid.

logo2

Wij geven u graag voorlichting over de verschillende merken, montagesystemen, rendementen en eventuele subsidies.

knop1

Zoeken

Like ons @Facebook

Over ons

Wij zijn een allround installatiebedrijf met 14 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische installaties, rioleringswerkzaamheden, gas, water, centrale verwarming en ventilatie.

Contact

Installatietechniek Semmekrot BV

Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde

T. +31 (0)547 333226
info@semmekrot.com

 

© 2016 Semmekrot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search