Diensten

Semmekrot heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar bij storingen. Met onze ervaren vakmensen kunnen wij elke opdracht of storing aan. En u kiest voor kwaliteit!

Abonnementen

Wij hebben altijd de ‘waakvlam’ aan als het gaat om het verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combi-ketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Wij bieden u de keuze uit drie contractmogelijkheden:

 • Semmekrot Onderhoud
 • Semmekrot Service plus
 • Semmekrot All In

De mogelijkheden in het kort:

Semmekrot Onderhoud  v.a. € 7,48 p.m.

Periodieke onderhoudsbeurt
Via het abonnement Semmekrot Onderhoud krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten
Wij verrichten periodiek onderhoud dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, met uitzondering van materiaalkosten, nemen wij voor onze rekening.

Semmekrot Service plus v.a. € 11,21 p.m.

Periodieke onderhoudsbeurt
Storingen verhelpen
Met het abonnement Semmekrot Service Plus verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten
Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen
Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening

Semmekrot All-In v.a. € 14,05 p.m.

Periodieke onderhoudsbeurt
Storingen verhelpen
Vervanging materialen
Via het abonnement Semmekrot All-in bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket
Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen
Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening
U kunt een Semmekrot All-in-abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar
Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde typen toestellen

 

CV

U zit er graag warmpjes bij. Wij verzorgen graag het onderhoud aan uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel. Maar ook voor het vervangen van uw ketel of boiler kunt u bij ons terecht. U kunt ook kiezen voor vloerverwarming of een fraaie designradiator. Wij verzorgen het allemaal.
Elektra

Wij sluiten graag uw elektra voor u aan. U kunt hierbij denken aan stopcontacten, schakelaars, verlichting, ventilatie, meterkasten, aggregaten, krachtstroom, aansluitingen voor zware machines maar ook het installeren van duurzame energie-opwekkers behoort tot onze mogelijkheden. Bij ons kiest u voor zekerheid!

Gas & water

Het aanleggen van gas- en waterinstallaties moet gebeuren met uiterste precisie. Wij hebben de kennis en ervaring om iedere gas- of waterleiding vakkundig te installeren. Ook voor rioleringswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.
Sanitair

Het installeren van een badkamer is een van onze specialiteiten. Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoer zijn wij uw betrouwbare partner. Naast het installatiewerk verzorgen wij ook de bouwkundige werkzaamheden.

Agrarische sector

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van diverse installaties in de agrarische sector. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor:

 • Klimaatinstallaties
 • Ventilatiesystemen
 • Voerweegsystemen
 • Meet- en regelinstallaties
 • Verlichtingssystemen
 • Medicatiesystemen
 • Hogedruk waterinstallaties
 • Licht- en krachtinstallaties
 • Verwarmingsinstallaties

Een goed binnenklimaat in de stal is van wezenlijk belang voor het welzijn van de dieren. Een optimaal binnenklimaat zorgt voor een lager uitvalspercentage en een betere groei van het dier. Door onze ervaringen kunnen wij u goed begeleiden bij uw verbouwing of nieuwbouw van uw stal.

Onze referenties geven u een goede indruk van onze brede expertise binnen deze sector. Tevens staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor storingen.

knop1

Zoeken

Like ons @Facebook

Over ons

Wij zijn een allround installatiebedrijf met 14 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische installaties, rioleringswerkzaamheden, gas, water, centrale verwarming en ventilatie.

Contact

Installatietechniek Semmekrot BV

Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde

T. +31 (0)547 333226
info@semmekrot.com

 

© 2016 Semmekrot. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search